Blog

WeDigital is #1 Content Creation Bureau in FONK150

Vorig jaar werden we in de Emerce 100 uitgeroepen tot de nummer 3 van Nederland in de categorie social en content bureaus. Ook dit jaar zijn we weer terug te vinden tussen de beste social en content bureaus. En dat voor het derde jaar op rij, hoera, hoezee wat een feest! Want tot de beste […]

5 supersportieve inhakers

Er is natuurlijk niets effectiever dan gevat inspelen op het gesprek van de dag. En wat leent zich daar beter voor dan sport. Het is niet politiek gekleurd en een veilige keuze, maar toch heeft iedereen wel een mening over een voetbaltransfer of Formule 1-uitslagen. Maar er zijn een aantal memorabele momenten waar zo goed […]

De 1 aprilgrappen van 2022

Opgepast… Het is weer bijna 1 april de grootste inhaakdag van het jaar. Dat betekent dat je deze week een tijdlijn hebt vol posts die je waarschijnlijk met een korreltje zout moet nemen. We houden de leukste (vermoedelijke) 1 april grappen voor je in de gaten, verzamelen ze hieronder en zullen er verder geen grappen […]

WeDigital_Koningsdag_2021_Inhakers

Koningsdag inhakers 2021

27 april, Koningsdag en een van de grootste feestdagen van Nederland. Ondanks dat het in 2021 opnieuw niet is doorgegaan vanwege de coronacrisis, hebben een aantal bedrijven toch een inhaak poging gewaagd. Dus hebben we weer een aantal voor je verzameld. Kijk je mee?

WeDigital_Jaaroverzicht_Social_Media_2020_Blog-1080x675

Social Media 2020

Benieuwd naar wat viral ging op social media in 2020? Speciaal voor jou komen we met een speciaal social media jaaroverzicht. Handig en leuk om je jaar mee af te sluiten.

Moederdag inhakers 2020

Elk jaar op 10 mei vieren we Moederdag. Merken/bedrijven houden er ook van om mama’s op deze dag in het zonnetje te zetten. Dus haken ze in op deze feestdag met leuke Moederdag content.

WeDigital_Jaaroverzicht_Social_Media_2019_Blog

Social Media Jaaroverzicht 2019

Benieuwd naar wat viral ging op social media in 2019? Speciaal voor jou komen we met een speciaal social media jaaroverzicht. Handig en leuk om je jaar mee af te sluiten.

1 april inhakers

1 april inhakers 2019

1 april, kikker in je bil! De jaarlijkse (vermoedelijke) 1 april-grappen van grote merken blijven de moeite waard om te checken.

facebook 15 jaar

Hoera, 15 jaar Facebook!

Het is alweer 15 jaar geleden dat de social media gigant Facebook werd opgericht. Op 4 februari 2004 werd het medium geboren in een studentenkamer. Blik mee op de afgelopen 15 jaar.

kleurrijk_versierde_kerstboom

Kerstinhakers

De mooiste tijd van het jaar is weer aangebroken, kerstmis! Kijk mee naar de beste en opvallendste kerstinhakers!

Zwaaiende sinterklaas

Sinterklaas inhakers

Sinterklaas is weer in het land, en samen met hem ook sinterklaasinhakers! Hier is een verzameling van de meest interessante inhakers.

Mijn papa is de beste!

Een tijdlijn vol met de leukste en grappigste berichten rondom Vaderdag, de één nog beter dan de ander! Wij hebben een aantal van deze leuke inhakers voor je verzameld en op een rijtje gezet.

Inhakers De luizenmoeder

Hallo allemaal. De Luizenmoeder is hét gespreksonderwerp. Het is al zo populair dat zelfs bedrijven er op in haken. Ben je voor het eerst hier, of ben je al bekend met feit dat wij je dat in deze blog gaan uitleggen?

Blue Monday

#bluemonday

De welbekende derde maandag van januari is aangebroken. Deze maandag noemen we ook wel Blue Monday. Benieuwt hoe bedrijven op deze dag inhaken? Wij zochten de leukste inhakers voor je op.

Nieuwe functies op Instagram

Instagram is continue in ontwikkeling en wij vertellen je daar graag over. In deze blog lees je alles over de nieuwste functies op Instagram die er aan zitten te komen.

Sinterklaas inhakers

Ook dit jaar verzamelen wij de leukste inhakers op Sinterklaas. In de aanloop naar Sinterklaas tot 5 december, je vindt het allemaal in deze blog!

Instagram test het volgen van een hashtag

Vind jij het soms ook zo jammer dat je alleen mensen kan volgen op Instagram? Dan heb je geluk. The Next Web meldt dat Instagram aan het testen is of het mogelijk is om naast mensen ook #hashtags te volgen.

Halloween inhakers

De engste dag van het jaar is aangebroken, Halloween. Veel bedrijven haken hier op en wij hebben de leukste inhakers voor je op een rijtje gezet. Durf jij te kijken?

Twitter wil tekens uitbreiden

Twitter is aan het experimenteren om zijn tekens uit te breiden van 140 tekens naar 280 tekens. Maar de vraag is, is de doorgewinterde twitteraar daar wel zo blij mee?

Snapchat Geofilter Keizersgracht Amsterdam

Maak nu je eigen geofilter!

Je kunt vanaf nu je eigen Snapchat geofilter maken. Wij leggen je uit hoe je zelf een geofilter kunt maken of hoe je een Snapchat filter op maat aanvraagt.

Koningsdag inhakers

27 april, koningsdag en een van de grootste feestdagen van Nederland. Veel bedrijven maken hier graag gebruik van en hebben een aantal mooie inhakers geproduceerd. We hebben de beste voor je verzameld. Kijk je mee?

SATC blog

De 8 digitale blunders van onze vriendinnen van SATC

SATC: de hitserie uit de jaren '90 en begin 2000. We zagen in deze serie de opkomst van het internet, mobiele telefonie, online daten en sexuele taboes die werden doorbroken. Maar hoe zouden de levens van Carrie, Miranda, Samantha en Charlotte anno nu eruit zien?

Vermoedelijke 1 april grappen

Komende zaterdag is het 1 april, de grootste inhaakdag van het jaar en een dag waarop veel mensen alles met een korreltje zout nemen. Op dit moment komen er al wat berichten langs op social media die ons stevig doen twijfelen aan de waarheid. In het weekend zullen we het pas zeker weten, maar we […]

Top 3 social media beter benutten

Beter Benutten social mediagebruik

De meeste regio's van Beter Benutten maken gebruik van social media. Maar wordt er wel optimaal gebruik van gemaakt? Bekijk nu onze Top 11 Beter Benutten Social Media.

Kerst inhakers WeDigital

Inhakers op Kerst

Kerst, de gezelligste tijd van het jaar. Ook online werd hier druk op ingehaakt. Onze warme inhakers op deze koude dagen hebben we voor je op een rijtje gezet.

Inhakers op Sinterklaas

Ooooh kom er eens kijken… 5 December, het moment om weer een leuke inhaker te plaatsen. Op elke pagina kan er wel iets verzonnen worden. Kijk hier hoe wij dit jaar in hebben gehaakt op Sinterklaas.

Snapchat Spectacles

De Snapchat Spectacles zijn de hype van dit moment. Alleen nog via speciale 'vending machines' verkrijgbaar in de VS. Door deze exclusiviteit enorm gewild en daardoor gemiddeld wel 10x zo duur.

Mannequin-challenge inhakers voetbal special

Met de mannequin-challenge is er weer een nieuwe rage geboren. Waar we in het verleden ‘the water bottle challenge’ of ‘the ice bucket challenge nog hadden, is het nu de beurt aan de mannequin-challenge.

mannequinchallange

Mannequin-challenge inhakers

Met de mannequin-challenge is er weer een nieuwe rage geboren. Waar we in het verleden ‘the water bottle challenge’ of ‘the ice bucket challenge nog hadden, is het nu de beurt aan de mannequin-challenge.

wedigital-trump-inhakers

Trump the king of social

Niemand had verwacht dat Trump de uiteindelijke winnaar zou zijn in de Amerikaanse verkiezingsstrijd. Maar wat verzorgde hem de uiteindelijke winst? Wij weten het, social media.

Inhakers op Halloween

Halloween, de engste dag van het jaar, wint in rap tempo aan populariteit in Nederland. Ook op social media weten de merken er raad mee. Check hier de leukste inhakers.

cheatsheet service bord

Social cheat sheet geboren

We hebben weer een handige pagina aan onze website toegevoegd. De 'social cheat cheet' met daarin alle social media content formaten op een rij.

Geofilters op Snapchat

Als Snapchat-gebruiker heb je er vast al gebruik van gemaakt: Geofilters. Ken je het verschil tussen de Community en On Demand-geofilter? Lees er hier meer over.

Om het even goed te snappen

OH SNAP! Is Snapchat een handige tool om in te zetten voor bedrijven? Een kijkje achter de schermen of sneakpreviews laten zien. Snapchat is fun.

Niet alleen meer liken

Het is eindelijk zover, vanaf vandaag kan je berichten op Facebook ook geweldig, grappig, verbluffend, verdrietig of boos vinden. Natuurlijk blijft het vertrouwde duimpje om berichten te liken nog steeds beschikbaar.

huilende clown boehoe

Zeiken met tegenwind

Lekker huilie huilie doen, lekker zeiken. Social media is dé plek. Gelukkig is er nu een pagina die wat tegenwind geeft.

Facebook voegt nieuwe functies toe aan video’s

Facebook gaat de komende weken nieuwe functies voor video’s uitrollen. Zo zal het mogelijk zijn om video’s ‘geheim’ te delen en kan de video in een bepaalde categorie worden geplaatst, bijvoorbeeld entertainment of nieuws. De video’s die geheim worden gedeeld komen niet terecht in de tijdlijn van de gebruiker maar direct onder het kopje video. […]

Header emoji world day

World Emoji Day

17 juli is het World Emoji Day. Waar komt de emoji vandaan en waarom heeft het een eigen dag?

Pinterest advertentie

Instagram en Pinterest introduceren koopknop

Instagram en Pinterest gaan een koopknop introduceren op hun platform. Hiermee speelt Pinterest volgens henzelf in op de wens van de gebruikers om een product meteen te kunnen kopen. Instagram voegt naast de koopknop ook andere knoppen toe zoals Install Now, Sign Up en Learn More.

E-Mail

Meld je gratis aan

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang het laatste social nieuws in je mailbox.

Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief!