Blog

Blijf hier op de hoogte van het laatste nieuws rond social media.

 

Berichten inplannen op Instagram

Op Facebook, Twitter en LinkedIn is het al een tijdje mogelijk, maar nu heeft ook Instagram aangekondigd dat je ook op dit platform berichten in kan plannen!

Inhakers De luizenmoeder

Hallo allemaal. De Luizenmoeder is hรฉt gespreksonderwerp. Het is al zo populair dat zelfs bedrijven er op in haken. Ben je voor het eerst hier, of ben je al bekend met feit dat wij je dat in deze blog gaan uitleggen?

#bluemonday

De welbekende derde maandag van januari is aangebroken. Deze maandag noemen we ook wel Blue Monday. Benieuwt hoe bedrijven op deze dag inhaken? Wij zochten de leukste inhakers voor je op.

Nieuwe functies op Instagram

Instagram is continue in ontwikkeling en wij vertellen je daar graag over. In deze blog lees je alles over de nieuwste functies op Instagram die er aan zitten te komen.

Sinterklaas inhakers

Ook dit jaar verzamelen wij de leukste inhakers op Sinterklaas. In de aanloop naar Sinterklaas tot 5 december, je vindt het allemaal in deze blog!

Instagram test het volgen van een hashtag

Vind jij het soms ook zo jammer dat je alleen mensen kan volgen op Instagram? Dan heb je geluk. The Next Web meldt dat Instagram aan het testen is of het mogelijk is om naast mensen ook #hashtags te volgen.

Halloween inhakers

De engste dag van het jaar is aangebroken, Halloween. Veel bedrijven haken hier op en wij hebben de leukste inhakers voor je op een rijtje gezet. Durf jij te kijken?

Twitter wil tekens uitbreiden

Twitter is aan het experimenteren om zijn tekens uit te breiden van 140 tekens naar 280 tekens. Maar de vraag is, is de doorgewinterde twitteraar daar wel zo blij mee?

Koningsdag inhakers

27 april, koningsdag en een van de grootste feestdagen van Nederland. Veel bedrijven maken hier graag gebruik van en hebben een aantal mooie inhakers geproduceerd. We hebben de beste voor je verzameld. Kijk je mee?

De 8 digitale blunders van onze vriendinnen van SATC

SATC: de hitserie uit de jaren ’90 en begin 2000. We zagen in deze serie de opkomst van het internet, mobiele telefonie, online daten en sexuele taboes die werden doorbroken. Maar hoe zouden de levens van Carrie, Miranda, Samantha en Charlotte anno nu eruit zien?

Meld je gratis aan

Meld je aan voor deย nieuwsbrief en ontvang het laatste social nieuws in je mailbox.

Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief!