Ken je dat gevoel dat er iets mist, maar je niet precies weet wat het is? Dat moeten ze bij de Emerce 100 ook hebben gedacht, want na jaren van afwezigheid zijn we dit jaar de hoogste binnenkomer! WeDigital schittert als hoogste binnenkomer op een gedeelde derde plek in de lijst der lijsten van social media- en content bureaus.

Jaarlijks stelt Emerce de ‘Emerce100’ samen, een prestigieuze lijst met daarin opgenomen de beste bedrijven die zich begeven in de wereld van e-business en marketing. De prestaties die het bedrijf gedurende het afgelopen jaar heeft geleverd, worden beoordeeld en onderzocht in samenwerking met het onderzoeksbureau Motivaction.

Bedrijven worden beoordeeld aan de hand van de prestaties van hun klanten, en door op een gedeelde derde plek binnen te komen geeft ons dit uiteraard alle reden tot een feestje. Een feestje om te vieren dat we in de lijst zijn opgenomen maar des te meer een feestje om te vieren hoe blij wij zijn met onze klanten en relaties! Daarom willen wij ook hen bedanken, omdat het zonder onze relaties en klanten nooit mogelijk was geweest. Last but not least bedanken we natuurlijk ook ons geweldige team, met wie we pas zijn verhuisd naar ons nieuwe kantoor bij de Houthavens.

Bekijk de hele lijst hier of neem contact op om te kijken wat WeDigital voor jou kan betekenen!