Ben jij in een 1 aprilgrap getrapt vandaag? Je zal niet de enige zijn. Bedrijven hebben weer hun best gedaan om de leukste en meest originele 1 aprilgrap te bedenken. We hebben het internet afgespeurd om de beste grappen te verzamelen.

HEMA: Worst drive-thru

Zoals elk jaar is de HEMA weer creatief geweest met hun 1 aprilgrap. Nu komen ze met een Worst drive-thru voor als je onderweg zin hebt in een broodje worst.

HUBSUB: HAP-daycare

Terwijl jij hard aan het werk bent, kun je je kind gewoon achterlaten op de werkvloer. Handig, want ze worden ook direct klaargestoomd voor de toekomst.

Coolblue: Nationale Belletjetrekdag

Voor op de (inhaak)kalender: Nationale Belletjetrekdag. Je kunt speciale stickers voor over je deurbelcamera plakken, zodat belletjetrekkers je weer ouderwets in de maling kunnen nemen.

IKEA: LÅMESLAPE

Word je iedere keer wakker van je partner die tegen je aan wil liggen? Nu niet meer met dit elektrisch verstelbaar tussenschot.

Prommenz: Texel Centraal

In het voorjaar van 2025 zal er een treinstation worden geopend op, jawel, Texel. Goed voor het milieu en geen last van zeeziekte.

Zaanse Mayonaise & Gall & Gall: Zaanse Mayonaise Likeur

Jammer voor de Zaanse mayo liefhebbers, maar dit is toch echt een grap.

RTL: B&B Vol Dieren

Zit jij bij ieder seizoen van B&B Vol Liefde aan de buis gekluisterd? Goed nieuws, want RTL komt met een spin-off: B&B Vol Dieren, waar eenzame dieren worden gekoppeld aan een nieuw baasje.

Netflix Nederland: Meer ondertiteling opties

Bekijk je favoriete serie met een alternatieve ondertiteling: Brabants, Haags, Amsterdamse afko’s en Gen Z ondertiteling.

Het Rotterdams Warenhuis: Satisfeyenoord

Dit nieuwe speeltje mag niet ontbreken in je nachtkastje.

Brandt & Levie: LUST

Waarom zou je varkensdarmen weggooien, als je het ook, net als vroeger, kunt gebruiken als condooms?

Blue Band: Betersmeersels Hagelslag

Broodbeleg en smeersel samengevoegd. Zou jij dit kopen?

TUI: Applauslampje

Voor velen een ergenis: applaudiseren na een landing in het vliegtuig. Om het nog eens extra aan te moedigen heeft TUI het applauslampje geïntroduceerd.