De best scorende EK-inhakers van 2024

De best scorende EK-inhakers

Aanstaande zondag is alweer de finale van het EK voetbal. We weten in ieder geval dat Spanje het moet gaan opnemen tegen Engeland óf Nederland. Wat wel zeker is, is dat dit toernooi ons een heleboel memorabele inhakers heeft bezorgd. Zo ging het natuurlijk veel over de hoofdband van Memphis Depay en het masker van Kylian Mbappé. Dit zijn voor ons de best scorende EK-inhakers van 2024.

Heineken

We trappen af met de inhakers over de veelbesproken hoofdband van Memphis Depay.  Heineken scoort vaak punten met hun inhakers en dat is deze keer niet anders.

Heineken EK-inhaker

Albert Heijn

Albert Heijn kon natuurlijk niet achterblijven. Ze brachten hun eigen hoofdband uit. En ja, deze was echt verkrijgbaar.

TUI

Waarom zou je een hoofdband aanschaffen als je deze ook op een natuurlijke manier kunt verkrijgen?

HEMA

Heb je geen budget voor een zonvakantie, kan je ook even dribbelend langs HEMA gaan en zelf een hoofdband fabriceren.

De creatieve afdeling bij HEMA ging dit EK helemaal los, dus hier nog een pareltje.

Maxima Seafood

De Memfish-grap is al eerder gemaakt, maar dat maakt deze inhaker niet minder goed.

EasyToys

Het was niet helemaal het EK van Kylian Mbappé. Tijdens een wedstrijd brak hij zijn neus en was hij genoodzaakt om een gezichtsmasker te dragen om zijn neus te beschermen. Hier was Mbappé overduidelijk geen fan van. Wie er wel gek op is; EasyToys.

IKEA

Wout Weghorst redde ons van een gelijkspel tegen Polen, waardoor hij weer eens liet zien hoe waardevol hij als speler kan zijn. Hij meende het verloop van de wedstrijd al voorspeld te hebben in een WhatsApp-bericht naar zijn vriendin. Dus Wout, je weet wat je te doen staat.

Jumbo Supermarkten

Wout is dé Oranjebewaarder van het Nederlands elftal.

PLUS

Het Nederlands elftal kan ook niet zonder de Eindtovenaar Cody Gakpo die doelpunt na doelpunt scoort. Een leuke inhaker met woordspeling van PLUS.

Hornbach

Waar is het Nederlandse voetbalteam zonder hun coach Ronald Koeman? Mede dankzij Koeman mocht elk land niet 23, maar 26 spelers meenemen.

Spotify

Een EK kijk je niet zonder ook in een voetbalpoule te zitten en hopen dat je de uitslagen beter voorspelt dan je vrienden. Moet je ‘m niet vergeten in te vullen natuurlijk…

Aldi

Vanavond de bloedstollende halve finale tegen Engeland. Nog één wedstrijd te winnen en we mogen het opnemen tegen Spanje. Die we uiteraard ook winnen, toch?