Social media beheer

Je bent namens je bedrijf actief op social media, maar je mist een achterliggende strategie, hebt geen tijd om alles zelf meer te doen of geen creativiteit meer om je kanalen verder uit te breiden. Dat klinkt ons bekend in de oren! Gelukkig hebben wij een oplossing voor je.

Wij bieden een duidelijk social media managementpakket aan, waarbij 100% zeker weten dat je direct spijt krijgt dat je ons niet eerder hebt gebeld. Vanuit een duidelijk vooraf opgestelde strategie nemen we jouw kanalen onder handen. Van het bedenken van de content tot aan het designen, plaatsen, monitoren, advertisen, rapporteren en optimaliseren ervan. Ook kunnen wij je helpen bij het organisch laten groeien van je kanalen met behulp van onze eigen tool Spark. Ons team is van alle specialisaties voorzien, alles met zeer korte lijntjes via Slack, wekelijkse calls en maandelijkse meeting.

Voor een vanaf-prijs waar je zelf nog geen vaste medewerker aan kunt nemen, krijg je van ons de ervaring en de expertise van een volledig social media team tot je beschikking.

Binnen ons social media pakket zijn er diverse mogelijkheden. Afhankelijk van jouw behoefte stellen we een pakket op maat samen:

E-Mail

Meld je gratis aan

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang het laatste social nieuws in je mailbox.

Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief!