Stage AI

per september 2024

Hé, jij daar! Ben je lekker aan het scrollen op zoek naar een toffe stageplek? Geef je vinger dan even rust. Dit zou ‘m namelijk wel eens kunnen zijn. Ben jij dol op alles wat met marketing, content creatie, AI en social media te maken heeft? Lees dan snel verder!

De komst van (generatieve) AI is meer dan alleen handig voor jouw schoolopdrachten. Het verandert ook veel in de professionele wereld. Op alle gebieden, maar voornamelijk ook op het gebied van content creatie. En laat dat nou nét iets zijn waar we bij WeDigital dagelijks mee bezig zijn.

Binnen WeDigital omarmen we de komst van AI en willen we voorlopers zijn op het gebruik van AI. En daar kunnen we de komende tijd wel extra handjes voor gebruiken.

blauw gele robot

Wat ga je precies doen?
Je gaat je onderdompelen in de wereld van AI tools en mogelijkheden. Van Midjourney tot ChatGPT. Van Stable diffusion tot aan Bard. Je bent niet bang om initiatief te nemen, nieuwe dingen uit te proberen en ons te helpen met het testen van verschillende tools.

Daarnaast ga je aan de slag met een testproject, genaamd: WeDigital.ai. Hebben we je aandacht al te pakken voor dit toffe testproject?

Kortom, het is een uitdagende stage, waar niet alles van te voren al is bepaald, maar waarvoor we juist iemand zoeken die houdt van uitdagingen, die creatief kan meedenken en het leuk vindt om zelf opzoek te gaan naar de nieuwste trends en blij wordt van de nieuwe tools en functies als eerste uit te gaan testen. Tuurlijk helpen we je op weg en begeleiden ervaren collega’s je de stageperiode door, maar we verwachten ook enige zelfstandigheid.

Dus ben jij niet bang om je vast te bijten in de wereld van AI? Mail ons dan je motivatie + CV naar info@wedigital.

Interesse? Solliciteer nu!

Wat is je naam?(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 900 MB.

E-Mail

Meld je gratis aan

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang het laatste social nieuws in je mailbox.

Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief!