Our Company

Social media is als een bar… en wij zijn de barman

Hoe het allemaal begon…

Op een zolderkamer van 10m2 met niet meer dan een bureau, een gammele lamp, twee computers en een heleboel kennis over internet werd WeDigital in 2012 geboren.

Wij vonden dat er te weinig bedrijven waren die alle mogelijkheden van social media goed onder de knie hadden. Hoe ze dat beter konden doen? Daar hadden wij wel een idee over! De eerste opdrachten werden succesvol afgerond en de rest is geschiedenis.

Onze start-up ruimte werd ingeruild voor ons eerste echte kantoor, dat ook binnen de kortste keren te klein was. Ons team werd uitgebreid met lettervreters, designtalenten en strategieschrijvers.

Inmiddels werken we midden in Amsterdam, in ons eigen kantoor vanuit de Houthavens en is ons portfolio uitgebreid met klanten en merken waar je u tegen zegt. Het gros van onze tijd besteden we aan het bedenken, maken en managen van de social media content van deze klanten. Allemaal in-house bedacht, gemaakt én uitgevoerd.

 

 

Laatst hebben wij elkaar gevraagd welk woord het beste bij WeDigital past. Aangezien wij best een beetje trots zijn (over hoe leuk wij onszelf vinden), hebben wij besloten om deze maar direct online te gooien:

 • Creatief
 • Eigenwijs
 • Vriendelijk
 • Kwaliteit
 • No-nonsense
 • Flexibel (soms te)
 • Grappig (ook soms te;-))
 • Snel
 • Een 2e huiskamer
 • Een beetje maf
 • Een team!

Nou ja, kijk zelf maar op onze social kanalen zoals Instagram, Facebook of Twitter, dan leer je ons een beetje kennen.

Of kom een keer gezellig langs! De koffie staat voor je klaar op de Haparandadam in de Houthavens van Amsterdam.

Tot snel!

Jesse Goedel

 

Ons team!

Jesse Goedel

Jesse

Founder

Benny Stapel

Benny

Digital creative

Laurence Mostart

Laurence

Content creative

Mandy Duda

Mandy

Content production

Nina Peerboom

Nina

Content manager

Jeffrey Goodett

Jeffrey

Design

Nick Visser

Nick

Snapchattert

Tahné Kleijn

Tahné

Copywriter

Zenja Gammer

Zenja

Design

Doelstellingen zonder omkijken

Natuurlijk moeten er doelstellingen behaald worden, willen we de ROI weten en duiken we graag in de cijfers voor een maximaal resultaat. Maar de dagelijkse zoektocht naar leuke, passende content vraagt veel meer van een bureau dan een Excel-document. Wij combineren deze twee totaal verschillende werelden van creatieve content en data tot een volledig content management pakket waar u als klant geen omkijken meer naar heeft.

Partner in social media

Buiten een bureau zijn wij vooral een partner. Dat betekent dat je bij ons ten alle tijden terecht kunt met je social media vragen zonder dat de teller begint te tikken. Je mag ook altijd langskomen, de koffie staat klaar op de Keizersgracht.

Missie & visie

WeDigital staat voor een professionele no-nonsense organisatie, die zonder bullshit zo creatief en efficiënt mogelijk zijn klanten ondersteund.

Ons hechte team vertaalt op een eigenwijze en enthousiaste wijze de soms abstracte doelstellingen en verhalen naar aansprekende content en campagnes. Waar niet alleen onze klanten, maar vooral de eindgebruikers (fans/klanten/etc) blij van worden.

Wij willen ten alle tijden innovatiever en anders zijn dan ‘die andere bureaus’. WeDigital is een onderscheidend bureau met een unieke werkwijze. Dit bereiken wij door te werken in een prettige werkomgeving, met een goede sfeer waarin een ieder de ruimte krijgt om creatief en zichzelf te zijn. Werk moet leuk zijn… en blijven.

Alleen zo kunnen wij onderscheidende eindproducten maken waarmee we consumenten en merken écht kunnen verbinden (door middel van aansprekende content en slimme oplossingen).

WeDigital

WeDigital
Haparandadam 7
1013 AK, Amsterdam

Meld je gratis aan

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang het laatste social nieuws in je mailbox.

Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief!