WeDigital is een van de beste contentbureaus van 2024!

Emerce100 Beste e-business bedrijven 2024

WeDigital is een van de beste contentbureaus van 2024!

Emerce100 Beste e-business bedrijven 2024

Ook dit jaar is er weer een lijst met de 100 beste social- en contentbureaus van Nederland: de Emerce100. We mogen verklappen dat WeDigital erin staat met 5,5/7 sterren en daar zijn we maar wat trots op. Dit konden wij niet behalen zonder de samenwerkingen met onze klanten en daarom danken we hen voor het vertrouwen dat ze in ons hebben.

Meer dan 10 jaar ervaring

Al meer dan 10 jaar ondersteunen wij diverse klanten op het gebied van online marketing. We kunnen hun socialmediakanalen beheren of unieke campanges voor ze opzetten, om bijvoorbeeld meer bereik of conversie te creëren. De klant kan altijd rekenen op een persoonlijke en professionele aanpak.

Wie in het bijzonder hebben bijgedragen aan dit mooie resultaat?

We willen graag een aantal van onze klanten benoemen waarmee we afgelopen jaar fijn hebben samengewerkt. We maken social content over duurzame vloeroplossingen voor Forbo Flooring Systems, we zetten de ondernemers van badplaats Nieuw Kijkduin in het zonnetje d.m.v. onze campagnes en nieuwsbrieven en we informeren volgers van Viisi over alles wat ze moeten weten over hypotheken en rentes.

Wat is de Emerce100?

De Emerce Beste E-Business Bedrijven 100 is een jaarlijks onderzoek gehouden onder mensen werkzaam op het gebied van online marketing, ICT en e-business. Meer dan 10.000 mensen hebben enquêtes van Emerce ingevuld. Onderzoeksbureau Motivaction heeft de data verzameld en resultaten verwerkt. Het totale overzicht vind je op Emerce.nl.