De afgelopen drie jaar sieren we het Emerce100 lijstje voor beste social en content bureaus van Nederland! Daar komt dit jaar bij, voor de vierde keer op rij zijn we er terug te vinden. Bovendien zijn we dit jaar ook nog eens met stip gestegen naar plaats 2. Hoera, hoera opnieuw feest in deze gekke tijden! Want het is niet voor veel weggelegd, om al 4 jaar een van de beste social media en online marketing bureaus van Nederland te zijn. Daarom willen we ook dit jaar weer onze fantastische klanten allereest bedanken. Want zonder onze unieke samenwerkingen hadden we dit resultaat nooit behaald.

Content Marketing & Social Media Beheer

Al meer dan 8 jaar zijn we met de content en online marketing in de weer voor de social media van diverse klanten. Of het nu om een strakke advertentie campagne gaat, een unieke vorm van branding is of het beheer van alle social media. We zorgen elk jaar opnieuw dat we er als partner zijn voor onze klanten, en waarborgen zo de kwaliteit van de content en social media. Als partner doen we dit op een zo flexibele, professionele en persoonlijke manier. Want wij beantwoorden al je social media vragen zonder dat de teller begint te tikken. Daarom zien we de vermelding in de Beste E-Business Bedrijven 2021 van Emerce niet alleen als waardering voor ons werk maar ook voor onze benadering. We vinden dat we daar best trots op mogen zijn!

WeDigital_Emerce100_Beste_Social_Content_Bureau_2021

Wie mogen we deze keer bedanken?

We staan niet alleen voor het vierde jaar op rij in de Emerce100, maar we zijn ook met stip gestegen naar de tweede plaats! Om dit te bereiken hebben we ook afgelopen jaar weer onderscheidend werk afgeleverd en bovendien een betrouwbare service. Dit doen we ook dit jaar weer voor een breed spectrum aan klanten, die we graag bijstaan om tot een duurzame en succesvolle (werk)relatie te komen.

Denk aan de social media content voor Belvilla of nog recenter: iBOOD. Maar ook de content en advertising voor de langlopende mobiliteitscampagnes van Ways2go en Twente Mobiel. Bovendien blijven we ook dit jaar weer inzetten op nieuwe generaties, door er voor jongeren te zijn met prijswinnende Snapchat accounts. Of door organisaties zoals Soa Aids Nederland en Rutgers te helpen, bij advertising over actuele vraagstukken zoals corona.

Want de gemene deler die onze klanten deelt is: tevredenheid. Dus zullen we ook dit jaar weer met volledige overgave klaar staan voor al onze klanten. Zelfs in deze tijd die grote onzekerheid voortbrengt. Zodat we ook in 2022, jullie opnieuw mogen bedanken voor jullie waardering.

Bedankt!

En wil je ons ook beter leren kennen? Neem dan contact op

Over Emerce100

De Emerce Beste E-Business Bedrijven 100 is een jaarlijks gehouden imago-onderzoek gehouden onder beslissers, werkzaam op het gebied van online marketing, ICT en e-business. Het onderzoek van Emerce heeft vragenlijsten opgesteld en voorgesteld aan ruim 10.000 mensen. In totaal hebben 1.295 respondenten het gehele onderzoek afgerond. Onderzoeksbureau Motivaction heeft de data verzameld en resultaten verwerkt. Het totale overzicht is te vinden op Emerce.nl