“Laten we eens samen sparren tijdens deze brainstormsessie.” “We zouden een incentive kunnen hangen aan deze campagne, om meer engagement te veroorzaken.” “Ik kijk hier even naar en dan zal ik er een plasje overheen doen.” Dit zijn uitspraken die je vast wel eens hebt gehoord als je een kantoorbaan hebt. Zo ook hier op het kantoor van WeDigital en dat bracht ons op een briljant idee: het Bullsh*t kwartet. Een komisch kwartetspel waar alle bekende en minder bekende kantoortermen voorbij komen.

Na jaren van speelplezier vonden we dat het tijd was om het kwartet met de wereld te delen. De kaarten zelf waren echter wel aan een redesign toe. Net als het oude ontwerp is het kwartet geïnspireerd door posters en advertenties uit de jaren 50. Een interessant feitje: alle illustraties op de kaarten zijn gemaakt met behulp van AI in Midjourney. De komende periode zullen we elke week een story op Facebook en Instagram plaatsen met een van de 32 kaarten. Houd onze socials dus in de gaten.

Het Bullsh*t kwartet kan al worden gespeeld door 2 of meer spelers en bestaat uit 8 series van 4 kaarten. Elke serie draait om een thema, zoals ‘Collega’s’, ‘Management’ en ‘Social media’. Elke kaart is een specifieke kantoorterm binnen dat thema en wordt in het kort uitgelegd wat het betekent. Het doel is om zoveel mogelijk complete kwartetten te verzamelen door kaarten van andere spelers te vragen. Doe je dit, dan win je het Bullsh*t kwartet!

Wil je ook lachend door je meeting heen? Download dan nu het kwartetspel, print het uit en speel het met al je collega’s!

Bullsh*t kwartet
Bullsh*t kwartet
Bullsh*t kwartet