Als het even kan doen wij bij WeDigital iets extra’s voor onze klanten. Over het algemeen gaan we dik over onze uren heen en als het even kan dan komen we een keertje extra langs op de koffie.

Een persoonlijke touch dus. Maar we heten niet voor niets WeDigital. Dus tijd om ook een stapje extra in het digitale landschap te zetten.

Handige social media tools

In het verleden hebben we al eens facebookcheck.nl opgezet, waar men kan checken of een image meer dan 20% tekst bevat. Met ruim 5.000 NL bezoekers per maand lijkt het erop dat we hier een mooi aantal social media marketeers mee hebben geholpen. (Alleen het design blijft een beetje achter, een redesign is onderweg.)

In een enthousiaste bui hebben we toen direct socheck.nl, instagramcheck.nl, twittercheck.nl en linkedincheck.nl vastgelegd. Wellicht dat hier in de toekomst nog een leuk idee voor ontstaat.

De volgende stap was een inhaakkalender die eind 2015 live ging en dit werd plots de meest bezochte pagina op onze website dit jaar (tot nu toe).

Tijd voor wat nieuws dachten we. Tijdens een van onze “Funkyfriday-middagen” (sinds dit jaar een middag voor losse leuke projecten) werd de ‘social cheat sheet’ bedacht. Benny en Zenja pakte het project op en zie daar: een handig overzicht met alle up-to-date formaten voor je social media content. Vanaf nu te vinden op wedigital.nl/cheatsheet.

Zo proberen we net een stapje extra te doen, op persoonlijk of digitaal vlak.

Heb je nog ergens behoefte aan in de toekomst, of weet je nog een interessante toepassing voor een van de url’s? Mail me gerust op jesse@wedigital.nl.