Sinterklaas is inmiddels weer met zijn stoomboot en Pieten op weg naar Spanje. Oh, kom maar eens kijken welke creatieve inhakers bedrijven dit jaar uit hun mouw hebben geschud rondom de goedheilig man en pakjesavond. We hebben ze per post opgestuurd naar Sinterklaas en we hopen dat hij ze net zo leuk vindt als wij.

Forbo Flooring: Mysterieuze bezoeker

We trappen af met een post die wij zelf hebben gecreëerd voor Forbo Flooring. In de mysterieuze video verschijnt plotseling een zak cadeaus… Wie zal die achter hebben gelaten?

Spotify: Sinterklaasgedicht

Move over Mick’s Rijmwoordenboek! Nu hebben we ChatGPT die ons ook kan helpen bij het maken van steengoede gedichten. Maar of dat in dit geval zo’n goed idee was…

KFC: Kentucky Fried Letter

KFC zegt de gefrituurde kip-versie van de chocoladeletter uit te brengen bij 1 miljoen likes. Of ze ‘m echt gaan uitbrengen weet ik niet, maar ik zou ‘m sowieso bestellen.

Videoland & RTL: Beruchtste inbreker van Nederland

Fans van Kees van der Spek keken gek op toen in een Insta-reel van Videoland en RTL bleek dat de maker van Oplichters Aangepakt geen spannend nieuw seizoen aankondigde, maar achter een serieuze inbreker aan zat: Sinterklaas.

Loesje: In Sinterklaas geloven

We zullen voor altijd in Sinterklaas geloven.

Expeditie Robinson en RTL: Teleurstelling op pakjesavond

Je mag een gegeven paard niet in de bek kijken, maar als je een tandenborstel krijgt in plaats van die supercoole Millennium Falcon waar je al jaren van droomt… Ja, dan baal je wel even.