Dat het openbaar vervoer een goede keuze is, wisten we al een tijdje. Voor een aantal klanten werken we al jaren hard om zoveel mogelijk forenzen uit de auto te krijgen en in de trein en bus. Voor Bereikbaar Haaglanden en Rijnland hebben we alles uit de kast getrokken om nóg meer mensen te overtuigen om de auto te laten staan en het openbaar vervoer te proberen, door middels van een ludieke campagne.

En het resultaat mag er wezen. Inmiddels hebben meer dan 1.800 mensen de Probeerpas aangevraagd waarmee ze kosteloos 2 x 4 weken het openbaar vervoer kunnen proberen! Hoe we dat voor elkaar hebben gekregen? Door ze langzaam maar zeker uit de welbekende comfort zone te trekken. Steeds kleine uitdagingen aanbieden waardoor het openbaar vervoer proberen ook als een uitdaging werd gezien. Zo vat je ook de allesomvattende campagne samen die we hebben opgezet en uitgevoerd, #probeerheteens.

Wat die kleine uitdagingen inhielden? Wat dacht je van een nieuwe taal leren, een insectenlolly eten of eens een nieuwe muziekstijl luisteren? Want zeg nou zelf, als jij een insectenlolly hebt gegeten, dan durf je toch ook het ov aan?

Zelf nieuwsgierig geworden naar het openbaar vervoer? Klik hier om te ontdekken of je in aanmerking komt voor een Probeerpas en hem direct aan te vragen.

Lees hier het persbericht van Bereikbaar Haaglanden.