WeDigital introduceert WeDigital.ai, een innovatieve tool die bedrijven in staat stelt om hun social media strategie binnen 15 minuten te ontwikkelen. Als eerste in Nederland biedt deze tool een unieke combinatie van kunstmatige intelligentie en bewezen marketingexpertise. 

Een professionele social media strategie nu voor iedereen toegankelijk

“Met WeDigital.ai brengen we het beste van twee werelden samen: onze jarenlange ervaring en de mogelijkheden van AI,” zegt Jesse Goedel, oprichter van WeDigital. “Deze tool begon als een interne test en heeft zich zo bewezen dat we besloten hebben het publiekelijk toegankelijk te maken.” “Normaal gesproken zijn er veel uren en dus kosten nodig voor een strategie, maar met WeDigital.ai betaal je slechts een fractie daarvan voor bijna dezelfde kwaliteit.”. De tool moet vooral de drempel voor MKB’ers verlagen om te gaan werken vanuit een heldere strategie, wat voorheen minder bereikbaar was vanwege de hoge kosten. 

 

Hoe het werkt

WeDigital.ai is een intuïtieve tool die bedrijven in staat stelt om een complete social media strategie te genereren door slechts 10 vragen te beantwoorden. De tool is gebaseerd op AI-gedreven algoritmen en de ervaring en werkwijzen van WeDigital. 

De klant ontvangt vervolgens al binnen 15 minuten een presentatie van een (pdf) gegenereerde strategie van ruim 50 pagina’s op maat gegenereerde content. Met een channelplan, verhaallijnen, persona’s en contentvoorbeelden. 

 

Volgende stappen

“Het meest gehoorde probleem is dat bedrijven niet genoeg tijd voor hun socials hebben of dat het effect niet direct zichtbaar is” Aldus Jesse. “Een social media strategie geeft je houvast en structuur bij de uitvoering, waar dus ook een groter idee achter zit”. 

De volgende stap in de uitrol van WeDigital moet dan ook een tool worden waarmee een AI assistent je helpt bij het uitrollen van je strategie en het ontwikkelen van de content. 

 

Over WeDigital 

WeDigital is een gevestigde naam in de Nederlandse digitale marketingwereld, ondersteund door hoge noteringen in de Fonk150 en de Emerce100. Ze zijn werkzaam op het gebied van social media en contentmarketing en werken vanuit de Houthavens in Amsterdam (www.wedigital.nl, Haparandadam 7-C5, 1013AK, Amsterdam)