WeDigital is in de Emerce 100 uitgeroepen tot nummer 3 van Nederland in de categorie social en content bureaus! Met maar liefst 5 sterren stegen we een plekje ten opzichte van vorig jaar en staan we nu definitief op het podium met de beste bureaus van Nederland.

Social en content marketing

Al ruim 6 jaar ondersteunen wij diverse klanten op het gebied van online marketing. Of het nu gaat om social media beheer of unieke campagnes, wij helpen onze klanten om het meeste uit hun content en social media te halen. Dat doen we  op een professionele, maar ook zo persoonlijk mogelijke manier. Wij zijn er trots op dat we steeds meer waardering voor ons werk krijgen, met deze derde plek als prachtig resultaat.

Aan welk werk hebben wij dit resultaat te danken?

Onze 5 sterren status is het resultaat van jarenlang onderscheidend werk en een uitstekende service te leveren. We hebben de afgelopen jaren veel klanten mogen helpen en met bijna allemaal hebben we inmiddels een langdurige en succesvolle (werk)relatie.

Zo beheren wij bijvoorbeeld de social media content van Belvilla, brengen wij het aanbod van Van der Valk onder de aandacht maar maken we mensen ook bewust over hun mobiliteitsgedrag in Twente en de regio Rotterdam. Ook de jongeren weten we succesvol te bereiken bijvoorbeeld met het prijswinnende Snapchat account van Sense.info. Hele diverse projecten, met één gemeenschappelijk resultaat: tevreden klanten. Bedankt voor de waardering allemaal.

Wil je meer weten? Neem eens contact op

Over Emerce 100

De Emerce 100 is een jaarlijks gehouden imago-onderzoek gehouden onder beslissers, werkzaam op het gebied van online marketing, ICT en e-business. De redactie van Emerce heeft de vragenlijsten opgesteld en voorgelegd aan ruim tienduizenden mensen. In totaal hebben 1.295 respondenten het gehele onderzoek afgerond. Onderzoeksbureau Motivaction heeft de data verzameld en resultaten verwerkt. Het totale overzicht is te vinden op Emerce.nl