Van der Valk

Valk Verrast

Advertising

Content management

Development

Strategie

Facebook    Instagram

Van der Valk, een bekende Nederlandse hotel- en restaurantketen, met een rijke geschiedenis, kwam bij WeDigital met de vraag hoe zij zich op een vertrouwde manier op social media kunnen presenteren en via social sales posts en advertising online boekingen genereren.

Sinds 2015 zijn wij verantwoordelijk voor het opzetten van verschillende verhaallijnen en acties waarbij Van der Valk als oprecht, vertrouwd en gastvrij merk naar voren komt.

Van der Valk kent niet alleen een rijke geschiedenis. Wekelijks gebeurt er ook van alles voor en achter de schermen. Deze nieuwtjes worden wekelijks als update op de Facebookpagina gedeeld en verzameld in een eigen Valk krant-album.

Voor Valentijnsdag bedachten wij de campagne “Van Sweet naar Suite”. Een campagne die niet alleen lekker klinkt, maar ook sinds 2015 ieder jaar weer een groot succes. Voor deze actie laten fans zien hoe sweet ze samen zijn om te winnen, door middel van een foto in te sturen als reactie op de actieposts.

De toekan is het symbool van Van der Valk. Om ook de kleintjes aan te spreken is er zelfs een toekan mascotte gekomen, genaamd Timo de Toekan, die een hele verhaallijn binnen Facebook heeft gekregen. We ontwikkelden een AR lens waarbij de fans het toekan filter konden gebruiken en delen.

Terug in de tijd

De fans van Van der Valk werden getrakteerd op de rijke geschiedenis die de hotelketen kent. In een reis door de tijd, gebruik makend van de milestone functie van Facebook, werden zij meegenomen in de hoogte- en dieptepunten.

Eind 2015 werden we gevraagd een strategie te schrijven om onder jongeren een goede start te maken op Instagram. Door de unieke verhalen in beeld te vertellen zorgde we voor een fris en hip Van der Valk uitstraling op het Instagram-account.

Ook op zoek naar een sterke campagne?

E-Mail

Meld je gratis aan

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang het laatste social nieuws in je mailbox.

Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief!