Over 2 dagen is het de eerste dag van april en dat betekent dat je weer moet uitkijken voor de verschillende goede 1 aprilgrappen die gemaakt worden op social media. Dus houd je ogen open en wees voorbereid. We zetten alvast de mogelijke grappen op een rij. We zullen de blog, ook na 1 april, nog blijven aanvullen.

De grappen van vorig jaar nog eens bekijken? Zie onze blog!

Efteling: Carnaval Festival krijgt muzikale update

Het magische pretpark de Efteling komt elk jaar weer met een leuke 1 aprilgrap. Dit keer met nieuwe muziek voor hun darkride attractie Carnaval Festival. Blijkbaar kunnen bezoekers de huidige soundtrack niet meer aanhoren…

Corendon: Nieuw hotel op privé eiland

Corendon meent een eigen eiland te hebben gekocht bij de kust van Dubai. Er wordt een mooi groot nieuw hotel gebouwd die in 2025 klaar moet zijn. Zie zij jezelf hier al vertoeven?

Coolblue: Slimme bespaarassistent

Besparen op je energiekosten? Coolblue heeft dé oplossing: Yamuda, een slimme bespaarassistent. Je hoeft alleen de ‘E-Ei’ in je meterkast te installeren en Yamuda doet de rest.

EasyToys: Glijmiddel met smaakjes

Zeker zijn we er niet van, maar we denken dat dit een grap is. Glijmiddel in de smaken BBQ Chicken, Cinnamon Bread en Pepperoni, in samenwerking met New York Pizza. Voor de echte pizzalovers.

Duinrell: Nonsans-masker

Geen last meer van te hard schreeuwende vaders en moeders in de achtbaan met het Nonsans-masker. In Frankrijk is het al een groot succes, maar er is één aanpassing gedaan. Het geluid wordt omgezet naar dierengeluiden. TOK TOOOOOK!

Douane Nederland: Douanekatten

Douane Nederland heeft een primeur: douanekatten. Zij zijn getraind door een gespecialiseerd team van dierentrainers en zullen verdachte passagiers herkennen en zijn geschikt om met hun reukvermogen beschermde vissoorten in de bagage te ruiken.

RTL: Kijken zonder kopen

Veel mensen spraken de titel altijd al verkeerd om uit, maar nu komt er echt een nieuw programma, Kijken Zonder Kopen, waarin Bob en Alex voor jou op zoek gaan naar de mooiste huizen die je kunt bezichtigen. Alleen kijken. Niet kopen.

Gemeente Amsterdam: Kikkerinvasie

In de grachten van Amsterdam is een hele kikkerkolonie neergestreken. Puur toeval of probeert de gemeente ons te foppen met een AI-gegenereerde foto?

CheapTickets.nl: Vlieg naar de maan

Aardig wat mensen zien een tripje naar de maan wel zitten. CheapTickets speelt daar mooi op in. Er worden vliegtickets naar de maan verkocht voor ‘de gewone burger’.

Reloadify: Nieuwsbrieven persoonlijk bezorgd

Alle klanten van Reloadify kunnen vanaf 1 april gebruik maken van een nieuwe bezorgservice. De nieuwsbrief wordt dan persoonlijk aan je deur bezorgd door bezorghond Robin. Niet thuis? De bezorger komt net zo vaak langs, totdat je wél thuis bent. “Zeg jij maar eens nee tegen een knetter goede aanbieding die zo aan je deur wordt afgeleverd.”