Geweldig nieuws! WeDigital staat dit jaar op plek 4 met 5/7 sterren in het Emerce100-lijstje voor beste social- en contentbureaus van Nederland! We zijn zo blij en trots dat we deze erkenning hebben gekregen. We realiseren ons maar al te goed dat het niet vanzelfsprekend is om te worden uitgeroepen tot een van de beste social media en online marketing bureaus van Nederland. Daarom willen we allereerst onze fantastische klanten bedanken. We hadden dit resultaat niet kunnen behalen zonder hun unieke samenwerkingen met ons. We zijn enorm dankbaar voor hun vertrouwen in ons en voor de bijdrage die ze hebben geleverd aan dit prachtige resultaat.

Social- en contentmarketing

Al ruim 10 jaar ondersteunen wij diverse klanten op het gebied van online marketing. Of het nu gaat om social media beheer of unieke campagnes, wij helpen onze klanten om het meeste uit hun content en social media te halen. Dat doen we op een professionele, maar ook zo persoonlijk mogelijke manier.

Aan wie hebben we het dit jaar te danken?

Om weer opnieuw in de Emerce 100 te staan, leveren we elk jaar weer onderscheidend werk en een uitstekende service. Dit doen we voor een breed spectrum aan klanten, die we allemaal graag helpen om tot een duurzame en succesvolle (werk)relatie te komen. Denk hierbij aan de inspirerende socialmediacontent voor Forbo Flooring of de content- en online marketing van Nieuw Kijkduin. Gedragsveranderingcampagnes voor onze langlopende mobiliteitscampagne: Ways2go (Zuid-Holland bereikbaar). Óf voorlichtingcampagnes en surveys voor bijvoorbeeld Soa Aids Nederland, RIVM en Stichting Kikid. Een breed spectrum aan klanten dus, met één gemene deler: tevredenheid. Bedankt!

Wat is Emerce100?

De Emerce Beste E-Business Bedrijven 100 is een jaarlijks gehouden imago-onderzoek gehouden onder beslissers, werkzaam op het gebied van online marketing, ICT en e-business. Het onderzoek van Emerce heeft vragenlijsten opgesteld en voorgesteld aan ruim 10.000 mensen. Onderzoeksbureau Motivaction heeft de data verzameld en resultaten verwerkt. Het totale overzicht is te vinden op Emerce.nl.

Wij trakteren!

We delen ons succes graag. Daarom geven we 3x een mini social-campagne t.w.v € 500 weg. Laat je gegevens hieronder achter en wie weet nemen wij contact met je op.