Vorig jaar werden we in de Emerce 100 uitgeroepen tot de nummer 3 van Nederland in de categorie social en content bureaus. Ook dit jaar zijn we weer terug te vinden tussen de beste social en content bureaus. En dat voor het derde jaar op rij, hoera, hoezee wat een feest! Want tot de beste social media en online marketing bureaus van Nederland behoren is één. Maar je positie consolideren is niet voor veel weggelegd. Uiteraard hadden we dit resultaat nooit behaald zonder de samenwerkingen met onze fantastische klanten.

Social media & Content marketing

Al meer dan 7 jaar zijn we met de social media en online marketing in de weer voor diverse klanten. Of dit nu een gelikte advertentie campagne is, unieke vormen van branding zijn of gewoon het beheer van alle social media. Wij staan elk jaar weer klaar voor onze klanten om de hoogste kwaliteit uit hun content en social media te halen. Uiteraard doen we dit op een integere, professionele en persoonlijke manier. Want bij ons kan je ten alle tijden terecht voor al je social media vragen zonder dat de teller begint te tikken. Wij zijn buiten een bureau namelijk een partner voor onze klanten. Daarom zien we de vermelding in de Beste E-Business Bedrijven 2020 van Emerce ook als waardering voor ons werk. En daar mogen we van onszelf best trots op zijn!

WeDigital_Emerce_100_Beste_Bedrijven_E-Business_2020

Aan wie hebben we dit te danken?

Om voor het derde jaar op rij in de Emerce 100 te staan, leveren we elk jaar weer onderscheidend werk en een uitstekende service. Dit doen we voor een breed spectrum aan klanten, die we allemaal graag helpen om tot een duurzame en succesvolle (werk)relatie te komen.

Denk hierbij aan de social media content voor Belvilla of Van der Valk. Of wat te denken van onze recente en langlopende mobiliteitscampagne: Ways2go. Daarnaast blijven we ons inzetten voor nieuwe generaties, door jongeren te bedienen met bijvoorbeeld het prijswinnende Snapchat account van Sense.info, of Rutgers te helpen bij advertising vraagstukken over de puberteit. Zoals gezegd, een breed spectrum aan klanten met één gemene deler: tevredenheid. En daarom zullen we ook dit jaar weer met volledige overgave klaar staan voor onze klanten. Zelfs in een tijd die een grote onzekerheid met zich meebrengt. Zodat we ook volgend jaar, jullie weer kunnen bedanken voor jullie waardering.

Bedankt!

En wil je ons ook beter leren kennen? Neem dan contact op

Over Emerce 100

De Emerce Beste E-Business Bedrijven 100 is een jaarlijks gehouden imago-onderzoek gehouden onder beslissers, werkzaam op het gebied van online marketing, ICT en e-business. Het onderzoek van Emerce heeft vragenlijsten opgesteld en voorgesteld aan ruim 10.000 mensen. In totaal hebben 1.295 respondenten het gehele onderzoek afgerond. Onderzoeksbureau Motivaction heeft de data verzameld en resultaten verwerkt. Het totale overzicht is te vinden op Emerce.nl