Cases: Snapchat

Snapchat Cases

Voor ons is Snapchat hét platform is om interessante branded AR-concepten toe te passen. Daarom ontwikkelen we voor bedrijven verschillende: verhallijnen, filters en lenzen. Die we vervolgens inzetten als slimme advertising campagnes. Ontdek hier wat we tot nu toe hebben gedaan. Laat je inspireren door onze Snapchat cases. En wie weet ontwikkelen we deze innovatieve manier van online marketing binnenkort ook voor jou!

Brommers_Kiekn_Snapchat_Filter_Case

Brommers Kiek’n

Sense Oost-Nederland kwam naar ons met de vraag of we een korte campagne konden ontwikkelen voor jongeren tijdens de Zwarte Cross. Ons antwoord was een AR filter waarbij de boodschap centraal staat. Simpel en passend bij de doelgroep.

Brommers_Kiekn_Snapchat_Filter_Case
WeDigital_Snapchat_Case_augmented-reality_lens_Van_der_Valk

Toekan Case

Van der Valk is niet alleen bekend om zijn Toekan als logo, maar ook als een familiebedrijf (van origine). Daarom wil Van der Valk er ook voor de jongeren er zijn. Dus ontwikkelden we een speciale AR lens waarbij de toekan centraal is komen te staan.
WeDigital_Snapchat_Marketing_Sense_Best_Social_Lovie_Award

Snapchat marketing

Waar moet je actief zijn als jongeren op een toegankelijke manier wil informeren over seksualiteit? Op Snapchat natuurlijk! Daarom kwamen we op het om voor Sense.info twee Snapchat accounts in te richten: Sense Girls en Sense Boys. En met succes! We wonnen er een Best Social Award mee en werden genomineerd voor een prestigieuze Lovie Award.
WeDigital_Snapchat_Marketing_Sense_Best_Social_Lovie_Award

Op zoek naar een lens of filter?