Advertising

Counting clicks isn't what counts

 

Inmiddels bedachten we ruim 450 campagnes en weten we als geen ander hoe we een succesvolle advertising campagne op poten zetten. De campagnes worden iedere dag gemanaged & geoptimaliseerd. Als wij ook de content verzorgden, versterken onze twee diensten – strategie bedenken én uitvoeren – elkaar. Onder andere door het inspelen op de gedraaide data. Wist je trouwens dat tegenwoordig alle voordelen van Facebook advertising ook te combineren zijn met Instagram advertising?

Conversies via advertising

Als het gaat om conversies behalen via social media, is Facebook een van de voorlopers en hét perfecte kanaal. Geef ons je doelstelling en wij bedenken een advertising strategie die het optimale resultaat uit de campagne haalt.

Smart audience advertising

Door jouw doelgroepdatabase te koppelen aan die van Facebook kunnen we potentiele klanten kennis laten maken met jouw bedrijf én bestaande klanten koppelen aan jouw Facebooknetwerk. Maar we kunnen ook een look-a-like audience maken of helemaal los gaan met retargeting. Hoe we dat doen? Dat vertellen we je graag.

a

Adwords

Hoog scoren in Google, hoe doe je dat? En welke zoekwoorden gebruiken (potentiele) klanten? Is het slim om te adverteren in Google? En hoe gaat dat dan in zijn werk? Ook hier vertellen we je graag alles over.

Ook de kansen van advertising benutten?

E-Mail

Meld je gratis aan

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang het laatste social nieuws in je mailbox.

Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief!