Mobiliteit en social media

Social media heeft zich inmiddels bewezen als een uitstekend platform voor mobiliteit. Maar hoe doe je dit op de juiste manier? Wij helpen je op weg, met de juiste strategie opgevolgd door de beste content. We bedenken, creëren en posten op maat gemaakte content op de daarvoor geschikte netwerken.

Het enige wat we van jou vragen is input. Zo haal jij het meeste uit je online communicatie en doen wij (met alle liefde) al het werk.

WeDigital; Jouw online marketing bureau gespecialiseerd in mobiliteit en social media.

wedigital_logo-beeldmerk

We helpen je social media Beter Benutten

Er zijn zoveel meer mooie verhalen te vertellen omtrent mobiliteit dan je denkt. Verhalen die de doelgroep aanspreekt en wat ze in beweging brengt. Wij weten inmiddels als geen ander hoe we dit kunnen aanpakken op het gebied van mobiliteit.

Onder andere de Provincie Overijssel en de Verkeersonderneming gingen je al voor. Dankzij een uitgekiende contentstrategie hielpen wij ze op weg, sterker nog zijn ze inmiddels op volle vaart! Lees eens verder en kom erachter wat we voor jullie kunnen betekenen.

WeDigital Beter Benutten logo

Boek een gratis kennissessie

Benieuwd naar wat de nieuwste ontwikkelingen op social media gebied zijn? Hoe jij je doelgroep in beweging kunt krijgen? We bieden tijdelijk een gratis kennissessie aan, waarin we jou binnen een uur op de hoogte brengen van alle ontwikkelingen.

We laten Twente kennis maken met alternatieve vervoerswijze

Twente Mobiel is de projectorganisatie van de provincie Overijssel en voert de werkgeversaanpak van het programma Beter Benutten Twente uit. Om de communicatie te ondersteunen hebben wij een social media strategie opgesteld, deze voeren wij volledig in-house uit. Twente Mobiel richt zich in de communicatie op de werkgever en werknemer/reiziger.
Het fictieve Twentse karakter Tim is onderdeel van Twente Mobiel. Via social media informeert en inspireert Tim werknemers over de verschillende vervoersalternatieven. Daarnaast deelt hij op zijn persoonlijke blog ervaringen met reizen, zijn kennis met betrekking tot mobiliteit kwesties en organiseert hij acties om Twentenaren op weg te helpen.
Tim Reist e-bike reisdata
Tim Reist selfiets facebook actie
Tim Reist applicatie tip 9292 mobiliteit
Tim Reist Zwarte Zaterdag inhaker social media

We halen Rotterdam uit de file

De Verkeersonderneming is een publiek-private samenwerking van gemeente Rotterdam en Metropoolregio Rotterdam Den Haag, het ministerie van Infrastructuur en Milieu/Rijkswaterstaat en het Havenbedrijf Rotterdam. Sinds 2013 ondersteunen wij De Verkeersonderneming met hun online communicatie.
De verschillende diensten en aanbieders in de Marktplaats van Mobiliteit komen in de communicatie aan bod. Via Filedier wijzen wij forenzen in Groot-Rotterdam op de alternatieven voor de file. Dit doen wij via verschillende verhaallijnen, die uitmonden in content op zowel social media als Filedier.nl.
Filedier Sinterklaas Maas
Filedier e-bike regeling fietskorting
Filedier Tinder social media
Filedier de Geheimen van Rotterdam

We gingen eerder aan de slag voor…

We helpen je op weg

Dankzij onze jarenlange ervaring, connecties en flexibiliteit staan we niet voor je klaar, we zijn altijd voor je in beweging.

Campagnes

Facebookposts

Tweets

(Blog)Artikelen

Meer weten?

Wil je meer informatie over WeDigital of wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact op via ons contactformulier, stuur een mail naar info@wedigital.nl óf bel ons via +31 (0)20 20 44 579.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste social media nieuws in je mailbox.

Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief!