Waarom Snapchat?

Snapchat is een applicatie waarmee je foto’s naar elkaar kan sturen, die daarna weer verdwijnen. Inmiddels is deze app wereldwijd één van de meest gebruikte apps. De doelgroep 13 tot 24 jaar is het meest actief op Snapchat, maar ook de oudere groepen maken steeds meer gebruik van Snapchat.

 

 

Wat is een geofilter?

Een optie binnen snapchat is een geofilter. Een custom snapchatfilter, ook wel geofilter, is een unieke manier op Snapchat om je foto of video iets extra’s te geven. Deze filter is een unieke manier om jezelf als merk te verbinden aan Snapchat gebruikers. Deze filters zijn locatie gebonden en zullen geactiveerd worden zodra jij je op deze locatie bevindt. Je hebt twee soorten geofilters: het community geofilter en het on-demand geofilter.

 

 

Maak je keuze voor een filter:

 

Community geofilter

Een Community geofilter is een filter voor publieke plekken. Denk hierbij aan een park, een school of een dorp. Bedrijfslogo’s mogen hier niet zichtbaar zijn. De filter zal geen tijdslimiet hebben.

 

On-demand geofilter

Een on-demand geofilter is een filter die gebruikt kan worden op alle locaties en evenementen. Denk hierbij aan een bruiloft, festival of conferentie. Bedrijfslogo’s mogen hier zichtbaar zijn en het filter zal een tijdslimiet hebben.

Ik kan niet kiezen, help me verder:

E-Mail

Meld je gratis aan

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang het laatste social nieuws in je mailbox.

Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief!