Forbo Flooring Systems 

Forbo

Advertising

Content management

Development

Strategie

FacebookInstagram

Hoe kan Forbo middels social media bedrijven inspireren en informeren over de mogelijkheden van duurzame vloeroplossingen.

We hebben een social media strategie voor Forbo ontwikkeld, waarmee we rekening houden met de uitvoering van de verschillende landen.

De oplossing: Instagram.
Sinds 2017 maken we ook content voor de Internationale Instagram pagina van Forbo. Hierin vertalen we de nieuwste collecties op een creatieve manier door naar Instagram posts. De kleuren en thema’s vloeien op een natuurlijke manier in elkaar over.

Marmoleum Marbled 2019
Voor de nieuwe collectie Marmoleum Marbled ontwikkelden we een serie Instagram posts. De collectie herinnert ons aan kleuren en structuren die aanwezig zijn in de bossen, de bergen en velden. De vloeren zijn gemaakt en geïnspireerd door de natuur. In de feed maak je een denkbeeldige wandeling door de natuur.

Facebook
Sinds 2016 maken we content voor de Internationale Facebook pagina van Forbo. Maandelijks lichten we een ander segment, thema en product uit.

Forbo elements of nature
Forbo vloeren zijn gemaakt en geïnspireerd door moeder natuur.
Met ‘Forbo elements of nature’ lieten we ons inspireren door adembenemende landschappen en bijzondere natuurfenomenen. Waarbij de kleur en vloer het uitgangspunt vormden van het design.

Design dilemma
Bij Forbo kun je vrijwel alle vloeren met elkaar mixen en matchen. Maar welke stijl past nu bij jou? Met een aantal dilemma’s konden de Forbo fans hun favoriete design kiezen.

Forbo Better Environment
Goed voor de natuur en het milieu zorgen, staat bij Forbo hoog in het vaandel. Met de serie ‘Forbo for a Better Environment’ creëerden we inspirerende quotes op
CO2 neutrale vloeren.

New Office
Forbo biedt een ruim assortiment aan voor duurzame vloeren voor kantoorruimtes. Met “Office trends” laat Forbo zien op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen.

Pixel Art
Op minimalistische wijze benadrukte Forbo ontwikkelingen op het gebied van bedrijfs duurzaamheid.