We zoeken een gedreven online marketing stagiair!

Functieomschrijving

 

Leuk, dat praten over een betere wereld. Maar hoe mooi zou het zijn als je hier nog tijdens je stage invloed op kan uitoefenen?

Dat kan, bij WeDigital zoeken we een online marketing stagiair(e) die iets wilt betekenen. We zijn voorloper op het gebied van communicatie rondom mobiliteit (je weet wel, mensen uit de file halen, meer geluk, minder CO2 uitstoot en een betere wereld). Dat doen we onder andere voor de provincies Zuid-Holland en Overijssel, maar er staat nog meer aan te komen. Daar kunnen we wel wat hulp bij gebruiken.

Je krijgt een spoedcursus op het gebied van mobiliteit. Want daar staat heel wat te gebeuren. Denk aan zelfrijdend vervoer, de inzet van drones maar ook de makkelijkere oplossingen zoals het beter inzetten van het ov.

Een team van content managers, een art director en ervaren (mobiliteits)marketeers staan klaar om je te begeleiden. 

Wie zijn wij?

WeDigital is een no-nonsense social media en content bureau uit Amsterdam. Uitgeroepen tot nummer 3 beste bureau van Nederland (Emerce100, 2019). We beheren social media kanalen en ontwikkelen eigentijdse campagne. Dat doen wij onder andere voor Van der Valk, Soa Aids Nederland, Belvilla, GGD, Provincie Overijssel, Rijksoverheid en Forbo.

We werken vanaf een drijvende locatie op de creatieve hotspot van dit moment, de Amsterdamse Houthavens. 

Reageer op deze vacature

  • Sleep bestanden hierheen of

Wil je ook meer uit je content halen?

E-Mail

Meld je gratis aan

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang het laatste social nieuws in je mailbox.

Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief!