Snapchat Geofilter Museumplein

Waarom Snapchat?

Snapchat is groeiend, de app wordt steeds meer in Nederland gebruikt. Voorheen alleen populair onder de tieners, nu ook gebruikt door de oudere generaties.

Bekijk een voorbeeld case

Snapchat Geofilter Keizersgracht

Wat is een geofilter?

Een geofilter is een unieke manier op Snapchat om je selfie of foto iets extra’s te geven.
Deze filters zijn locatie gebonden en zullen geactiveerd worden zodra jij je op deze locatie bevindt. Er zijn twee verschillende geofilters, het community geo filter en het on-demand geofilter. Het community geofilter is een filter zonder tijdslimiet waar alleen publieke plaatsen voor in aanmerking komen, bedrijfslogo’s zijn hier verboden. Plaatsen die voor een community geofilter in aanmerking komen zijn bijvoorbeeld: een kerk, een park, een school, een dorp etc. Het on-demand geofilter is een filter met tijdslimiet speciaal voor evenementen, feesten, festivals etc. Bedrijfslogo’s zijn hier toegestaan. Bij het on-demand geofilter geldt hoe langer de tijdsduur en hoe groter de locatie des te duurder het filter is.

Feest

Conferentie

Bruiloft

Andere

Snapchat Geofilter Kerk

Maak je keuze voor een filter:

Community Geofilter

Het filter voor de publieke plekken. Denk hierbij aan een park, een school of misschien wel een heel dorp. Bedrijfslogo’s mogen hier niet zichtbaar zijn. Het filter zal geen tijdslimiet hebben.

On-demand geofilter

Het filter voor alle locaties en evenementen. Denk hierbij aan een bruiloft, festival of conferentie. Bedrijfslogo’s mogen hier zichtbaar zijn. Het filter zal wel een tijdslimiet hebben.

Snapchat Geofilter Twente Onderweg

Je eigen Snapchat filter, wat zijn de opties?

Een custom Snapchatfilter, ook wel een geofilter genoemd, is een unieke manier om jezelf als merk te verbinden aan Snapchat gebruikers. Deze geofilters zijn locatie gebonden en zullen geactiveerd worden zodra iemand zich op de ingestelde locatie bevindt.

Er zijn twee verschillende geofilters, het community geo filter en het on-demand geofilter. Het community geofilter is een filter zonder tijdslimiet waar alleen publieke plaatsen voor in aanmerking komen, bedrijfslogo’s zijn hier verboden. Plaatsen die voor een community geofilter in aanmerking komen zijn bijvoorbeeld: een kerk, een park, een school, een dorp etc. Het on-demand geofilter is een filter met tijdslimiet speciaal voor evenementen, feesten, festivals etc. Bedrijfslogo’s zijn hier toegestaan. Bij het on-demand geofilter geldt hoe langer de tijdsduur en hoe groter de locatie des te duurder het filter is.

(Het on-demand filter is binnenkort beschikbaar in Nederland, maar je kunt alvast contact opnemen om de opties te bespreken)

Ik kan niet kiezen, help me verder:

Meld je gratis aan

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang het laatste social nieuws in je mailbox.

Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief!