Blog

Blijf hier op de hoogte van het laatste nieuws rond social media.

Koningsdag inhakers

27 april, koningsdag en een van de grootste feestdagen van Nederland. Veel bedrijven maken hier graag gebruik van en hebben een aantal mooie inhakers geproduceerd. We hebben de beste voor je verzameld. Kijk je mee?

De 8 digitale blunders van onze vriendinnen van SATC

SATC: de hitserie uit de jaren ’90 en begin 2000. We zagen in deze serie de opkomst van het internet, mobiele telefonie, online daten en sexuele taboes die werden doorbroken. Maar hoe zouden de levens van Carrie, Miranda, Samantha en Charlotte anno nu eruit zien?

Vermoedelijke 1 april grappen

Komende zaterdag is het 1 april, de grootste inhaakdag van het jaar en een dag waarop veel mensen alles met een korreltje zout nemen. Op dit moment komen er al wat berichten langs op social media die ons stevig doen twijfelen aan de waarheid. In het weekend zullen we...

Inhakers Tweede Kamerverkiezingen

De Tweede Kamerverkiezingen van 15 maart zullen je vast niet ontgaan zijn. Verschillende bedrijven hebben hier ook op ingespeeld en op originele manieren ingehaakt. We hebben de leukste inhakers voor je verzameld. AllSecur Bij AllSecur is iedereen al onderweg naar de...

Inhakers Valentijnsdag 2017

Ook dit jaar haken vele bedrijven weer in op Valentijnsdag. Welke bedrijven pakken flink uit? We hebben het voor je op een rijtje gezet.

Beter Benutten social mediagebruik

De meeste regio’s van Beter Benutten maken gebruik van social media. Maar wordt er wel optimaal gebruik van gemaakt? Bekijk nu onze Top 11 Beter Benutten Social Media.

Inhakers op Kerst

Kerst, de gezelligste tijd van het jaar. Ook online werd hier druk op ingehaakt. Onze warme inhakers op deze koude dagen hebben we voor je op een rijtje gezet.

Inhakers op Sinterklaas

Ooooh kom er eens kijken… 5 December, het moment om weer een leuke inhaker te plaatsen. Op elke pagina kan er wel iets verzonnen worden. Kijk hier hoe wij dit jaar in hebben gehaakt op Sinterklaas.

Snapchat Spectacles

De Snapchat Spectacles zijn de hype van dit moment. Alleen nog via speciale ‘vending machines’ verkrijgbaar in de VS. Door deze exclusiviteit enorm gewild en daardoor gemiddeld wel 10x zo duur.

Mannequin-challenge inhakers voetbal special

Met de mannequin-challenge is er weer een nieuwe rage geboren. Waar we in het verleden ‘the water bottle challenge’ of ‘the ice bucket challenge nog hadden, is het nu de beurt aan de mannequin-challenge.

Mannequin-challenge inhakers

Met de mannequin-challenge is er weer een nieuwe rage geboren. Waar we in het verleden ‘the water bottle challenge’ of ‘the ice bucket challenge nog hadden, is het nu de beurt aan de mannequin-challenge.

Trump the king of social

Niemand had verwacht dat Trump de uiteindelijke winnaar zou zijn in de Amerikaanse verkiezingsstrijd. Maar wat verzorgde hem de uiteindelijke winst? Wij weten het, social media.

Inhakers op Halloween

Halloween, de engste dag van het jaar, wint in rap tempo aan populariteit in Nederland. Ook op social media weten de merken er raad mee. Check hier de leukste inhakers.

Social cheat sheet geboren

We hebben weer een handige pagina aan onze website toegevoegd. De ‘social cheat cheet’ met daarin alle social media content formaten op een rij.

Meld je gratis aan

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang het laatste social nieuws in je mailbox.

Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief!